Nieuwsbrief januari, 2013

Nieuwsbrief, Januari 2013

Ik heb er zin in!!

Wat gaat dit jaar ons brengen? Wat zijn je voornemens voor het nieuwe jaar?

Las laatst in de bijlage van de Telegraaf: persoonlijke groei, het beste voornemen dat er bestaat!

Volgens de Maya’s zijn we in een nieuw tijdperk aangekomen (de aarde draait eens in de 13.000 jaar om zijn eigen as) en in dit tijdperk staat de energie van de vrouw centraal. Om het evenwichtspatroon te herstellen op aarde is het tijd voor de vrouw om af te rekenen met het verleden en helemaal in haar eigen kracht te komen te staan.

Hoe heerlijk is dat, je niet meer mee te laten sleuren in de waan van alledag, de berichtgeving over de crisis, de spanning, de negativiteit, maar op te staan en het tij te keren. Een betere wereld begint bij jezelf! Leef vanuit je hart, voel wat goed voelt voor jou en de jouwen en durf op je intuïtie af te gaan. Niet krampachtig vast te houden aan het “oude”. Angst voor afgescheidenheid los te laten. Voel hoe je met beide benen op de grond staat en dat je niet omver geblazen kunt worden. Laat het licht in je schijnen en je zult zien dat ook de omgeving er van mee kan genieten. Een positieve spiraal!

Ik heb een kaart getrokken voor alle vrouwen uit de intuïtiekaarten van de weg van de Ziel.

Vruchtbaarheid:

Dit is de kaart van scheppen en van vruchtbaarheid. Het kan een teken zijn van een mogelijke zwangerschap, maar meestal komt deze kaart als aanmoediging om te beginnen met actie te ondernemen. Het is nu tijd om het basiswerk te starten voor het realiseren van je diepste verlangens, dromen, ideeën en plannen. Alle omstandigheden zijn precies goed om dingen in beweging te zetten, om dingen vanuit het denken in vorm te gaan brengen.

Dus, wat let je, kom in beweging! Ga gewoon lopen en volg je hart. Het geeft zoveel bevrediging en energie als je doet wat bij je past. Soms kun je er nog niet bij komen en dan kan het fijn zijn om weer contact te maken met je eigen ziel.

In sessies met vrouwen is al vaak gebleken dat het innerlijke kind nogal verwaarloosd is. Druk bezig zijn met werk, kinderen, huis en sociale omgeving zijn er vaak de oorzaak van, dat je niet aan jezelf toe komt.

Cursus EAP (Energy Awareness Programme)

Wie gaat er mee op reis? Nog even geen fysieke reis, maar een innerlijke reis.

Een keer per maand, een dagdeel helemaal voor jezelf.

Je gewaar te worden van je eigen energielichaam, oefeningen en visualisaties te doen om je bewustwording te vergroten. Nu eindelijk eens oude overtuigingen op te ruimen en weer in je oerkracht te komen. Ik verheug me er op om met jullie op reis te gaan!! Ik heb al enkele deelneemsters, we gaan een hele mooie groep vrouwen vormen. Als je je aangetrokken voelt tot deelname bel of mail dan voor meer informatie: marcella@wholehearted.nl of 06-54 300 223.

Wil of durf je jezelf niet in een groep kwetsbaar op te stellen? Dan kun je me altijd bellen voor een of meerdere individuele consulten. Ik maak bij mijn coachingpraktijk, zoals inmiddels bij de meeste wel bekend, gebruik van reading en healing.

Ook kun je uiteraard een afspraak voor een reading maken.

Bij een reading “lees” ik je hogere bewustzijn en daarin komt datgene naar boven wat “gehoord” wil worden. Ook kun je uiteraard met vragen komen waar je mee zit, of om uitleg over een droom te vragen die steeds terugkomt.

Heb je fysieke klachten? 

Steeds meer klachten zijn moeilijk te diagnosticeren. Om een voorbeeld te noemen: ik sprak een aantal jaren geleden een cardioloog en die zei mij dat er voor 60% van de hartklachten geen oorzaak te vinden is. Het is me altijd bij gebleven, zo’n hoog percentage!

Wat wel bewezen is dat 90% van de klachten veroorzaakt wordt door stress. Wel eens afgevraagd wat je daar zelf aan kunt doen? Het zelfgenezend vermogen aanspreken? Het kan verstandig zijn eens te kijken naar je energiesysteem en de blokkades op te zoeken en te bekijken waardoor ze worden veroorzaakt.

Door middel van healing breng ik je terug bij jezelf en spreek ik “energetisch”

je zelfgenezend vermogen aan.

 

Om mee af te sluiten ……

Samen vanuit de bron

Samen en toch EEN

Samen en toch ZELF

Samen en toch EIGEN

Samen en toch ALLEEN

Samen en toch niet EENZAAM

Genieten van al wat er is,

Het kleine, het pure, het volle,

De LIEFDE, de verwondering,

Ontdekken, helen, bevrijden,

Vrijheid, ontwikkelen, groeien

Zijn in EENHEID, vanuit HART en ZIEL.

In verbondenheid, open en ontvankelijk,

Kwetsbaar, zuiver, reinigend, KRACHT,

Flow en overvloed

Wat een prachtig levenspad!!

Maak er een mooi jaar van, geniet en haal uit het leven wat er in zit.

Ik wens jullie veel geluk, gezondheid en gezelligheid toe!!

Liefs,

Marcella de Klerk

Wholehearted

Transformationele Coaching, Healing & Reading

marcella@wholehearted.nl

www.wholehearted.nl

marcella