Over mij

Kernwoorden: liefdevol, eerlijk, intuïtief en resultaat gericht!

Marcella de Klerk (Zwier) is de mens achter Wholehearted. Met heel haar hart en ziel begeleid ze jou door middel van een echt gesprek meteen naar de kern van jouw diepste verlangens. Hierbij stelt ze je in staat blokkades te herkennen en helpt je deze weg te nemen.

Marcella is geaard, enthousiast, een verbinder en werkt graag met mensen.

Op een liefdevolle, energetische manier creëert ze veiligheid en vertrouwen om je “masker”, je rol die je al je hele leven speelt, af te kunnen doen.

Bij trainingen en meditatielessen speelt ze met behulp van visualisaties en intuïtie en maakt je daarmee bewust wat werkelijk belangrijk is in jouw leven. Ze geeft ruimte, kracht en inzicht.

Marcella is getrouwd, heeft inmiddels 3 volwassen dochters en woont in Bussum.

Haar achtergrond ligt in de communicatiebranche. Begonnen in de reclamewereld en vandaar uit naar de televisiebranche en de “snelle” wereld van televisie sponsoring. Eerst in vaste dienst en later vanuit haar eigen bedrijf TV Zwier. Super leuke tijd, maar na een flink aantal jaren werd het tijd voor een nieuwe wending in haar leven. Gezondheidsklachten en een totaal gebrek aan energie brachten haar bij een cursus Integrated Energy Therapy. De ervaringen die ze daar op deed resulteerden in het omgooien van het roer in haar leven. Het bracht haar bij haar essentie en haar missie; in staat zijn anderen contact te laten maken met hun innerlijke bron.
Er volgde een 5 jarige coaching/therapeut opleiding EKV (Extra Kommunikatieve Vaardigheden), wat haar palet aan talenten compleet maakte. Zo ontstond in 2008 Wholehearted (met heel mijn hart). Marcella biedt met Wholehearted transformatie en laat mensen bewust leven vanuit hun hart. Persoonlijk leiderschap via rust en balans.