Ervaringen

ERVARINGEN

In één sessie kwam ik met Marcella bij een belangrijk stuk van een thema waar ik al heel lang omheen liep te draaien.

Ze had voor mij de perfecte balans tussen ingrijpen en ruimte geven. Waar nodig is ze kordaat en zodra het kan laat ze het je weer op eigen kracht en kunde doen.

Marcella reist op een heel soepele en ondersteunende manier met je mee in jouw energieveld. Je huidige leven, mentale en fysieke patronen, vorige levens, ze ziet waar de knelpunten zitten en waar het verlangen, de heling, de genezing.

We hebben veel oude vastzittende stukken kunnen belichten en de gezonde levensvreugde weer voelbaar gemaakt. Dat is haar focus, vanuit liefde kijken en leven. Zodat je weer ruimer stroomt en tot een volgende stap in je leven komt. Prachtig mens, krachtige werkwijze.

————————————————————————————————————————–

 

 

Ben jij in balans?

Ben jij in balans?

Lieve Marcella,
Voor WholeHearted en vanuit mijn eigen Whole Heart wil ik graag mijn ervaring met Marcella van afgelopen jaar delen…..
Afgelopen jaar was een zwaar jaar voor mij, ik kreeg de diagnose borstkanker. Na de eerste grote schok, kwam niet de vraag “Waarom ik” maar wel “Waarom komt dit nu in mijn leven?”. Ik werd uit mijn dagelijkse rollercoaster of life gegooid en echt tot stilstand gebracht. Dat was dus nodig…
De vraag “waarom komt dit nu in mijn leven”, heb ik gedeeld met Marcella, al jaren een dierbare vriendin maar ook mijn klankboard en mirror in life. Samen met haar, maar vooral ook vanuit haar begeleiding, coaching en healende 1-op 1 sessies heb ik, ondanks alle zware medische behandelingen, een Helende Reis mogen beleven. Dat betekende voor mij een reis naar binnen, introspectie naar jezelf , pijn, verdriet en gevoelens van machteloosheid benoemen, doorvoelen en opruimen en dat kon ik…..bij Marcella.

Zij kent mij als geen ander en weet daar in te sturen, vakkundig, liefdevol en eerlijk. Dit alles is van enorm belang geweest omdat alle medische behandelingen die ik heb moeten ondergaan alleen lichamelijk gericht zijn, maar emotioneel en mentaal moest ik ook helen om gezond te worden en te blijven, dat realiseerde ik me heel goed. Die tijd heb ik gekregen afgelopen jaar. Je geest stuurt je lichaam aan dus ik heb zelf ook invloed op mijn gezondheid naast een gezonde lifestyle natuurlijk. Mijn immuunsysteem wordt nu elke dag sterker en sterker waarbij dankbaarheid de grootste immuunversterker is in het leven.
Ik ben bij mezelf thuisgekomen. Voel me vrij, stralend en gezond.
Daar ben ik dankbaar voor, DANK lieve Marcella!
Alle liefs,
Jacqueline Lifmann

————————————————————————————————————————-

 

Ervaringen met Marcella

Het was voor mij een heel bijzonder moment vanochtend en ik ben erg blij dat ik dit met jouw heb mogen beleven. Ik krijg niet veel ruimte, en er zijn niet veel momenten dat ik mij kwetsbaar kan opstellen. Ik kwam met jou heel dicht bij mijn innerlijke ik en dat roept veel vragen op maar maakt me ook heel erg bewust van wie ik ben en wat ik wil uitstralen naar de buitenwereld. Dicht bij jezelf blijven is heel belangrijk in het leven. Ik heb altijd heel veel waardering voor authentieke mensen, mensen die dicht bij hun innerlijke ik blijven. Ik wil ook meer gaan luisteren naar mijzelf en jij hebt mij daarbij geholpen. Misschien dat we nog eens samen om de tafel gaan zitten, eerst even hiermee aan de slag!

 Lieve groet!
—————————————————————————————————————–
Heb weer veel gehad aan de reading met jou . Ik ben er nog regelmatig even mee bezig. Het heeft me wel te pakken omdat ik zie dat ik er beter door functioneer. Dank je wel hiervoor, je bent een hele steun voor me!
—————————————————————————————————————

Mijn ervaring nadat ik bij Marcella was geweest was bijzonder.
Er spelen zowel zakelijk als privé een aantal lastige dingen in mijn leven en dat betekende bij mij dat het altijd druk en onrustig is in mijn hoofd ; Nadenken, nadenken. …
Daarom ga ik vaak lekker (hard)lopen in het bos. Maar dit was niet genoeg.
Na een sessie bij Marcella voelde ik me heel vrij en , gek genoeg, licht in mijn hoofd. .
Ik kan het het beste omschrijven als ontspannen en vrij gevoel.
Tevens heeft Marcella mij een paar goede inzichten meegegeven als mens maar ook spiritueel.
Ze is spiritueel een heel betrokken maar tevens een fijn geaard mens.
—————————————————————————————————————–

Heel veel dank voor je bijzondere opening van mijn 40ste verjaardag. Iedereen vond het leuk. Je doet het zo ontzettend goed. Had ook gewoon de hele avond door mogen duren. Heb oprecht de allermooiste verjaardag van mijn leven gevierd. Vond het echt zo leuk en bijzonder mede dank zij jou. Heel veel dank.

—————————————————————————————————————–
Dank je wel voor de sessie.
Het heeft me ontzettend geholpen!
—————————————————————————————————————–
Weet je hoe bijzonder het was!? 

Ik vind het ongelooflijk knap hoe je zo dichtbij mij kunt komen. Ik hoop echt dat ik in staat ben er iets mee te kunnen gaan doen…..

—————————————————————————————————————–

“Bij Marcella voel je je als in een warm bad; veilig en gekoesterd. Haar hart staat voor iedereen open, ze kan ongelooflijk goed luisteren en doet daar ook wat mee. Marcella bereidt zich goed voor en neemt alle tijd voor je. Ze heeft een sterke intuitie en kan je daardoor net het zetje geven dat je nodig hebt.”

—————————————————————————————————————–

Lieve Marcella, bedankt voor de nodige energie voor mijn knul. Had hij echt nodig, het doet hem echt goed,bijzonder hoor!

—————————————————————————————————————–