Ruimte, rust en hou die zon in jezelf vast!

Lieve lezer,

Hoop dat je een heerlijke zomer hebt gehad! Nu is het weer tijd om je op te maken en voor te bereiden op werk, school, sport en sociaal leven. Hoe fijn om dat vrije gevoel nog wat langer vast te houden en in balans en in rust te blijven.

Mijn missie is om vrouwen in hun kracht te zetten. Vrouwen die een bepaalde leegte ervaren in hun leven, maar niet goed begrijpen waarom. (Mannen zijn trouwens ook erg welkom hoor!)
Vrouwen die geïnteresseerd zijn in innerlijke groei, inspiratie van binnenuit en bevrijd willen worden van oude ballast (blokkades) uit het verleden of uit het heden.

Vrouwen die niet meer willen leven vanuit angst en de dwang om je aan te “moeten” passen. Die hun eigen keuzes willen maken, vanuit intuïtie beslissingen durven te nemen en daarop durven te vertrouwen. Te leven vanuit het hart, vanuit jouw authentieke zelf.

Vaak heb je geen idee hoe dit moet, je hebt een constante gedachtenstroom, je zit veel te veel in je hoofd en niet in je lichaam. Hoe fijn is het om daar enige vorm van begeleiding bij te krijgen? Iemand die jou helpt inzichten te krijgen in jezelf, in jouw systeem. Je bewust maakt van jouw patronen en je laat voelen wie jij eigenlijk echt diep, diep van binnen bent. Ieder mens is zo mooi en krachtig. Ik hoop je in de praktijk te mogen verwelkomen!

Coaching:
Ben je toe aan verandering? Wil je (meer) contact maken met je ziel? Je bewust worden waar jij nu staat? Boek dan een kennismaking sessie.
In de maand september hanteer ik een speciaal (opstart) tarief!

Meditatie:

Vanaf maandag 10 september start ik weer met meditatie avonden. Om de week. Doe je ook mee?
Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.
Reacties van deelneemsters: rust, verbinding, inzichten, positieve energie, vertrouwen en ontspanning.
Voor meer informatie mail naar marcella@wholehearted.nl

Eventueel is er een mogelijkheid om een nieuwe groep te starten op de woensdag ochtenden of op maandagavond.

Retraite:

Er is een retraite in de maak! Het beloofd een bijzondere dag te worden. Meer informatie volgt.

Veel liefs,

Marcella

marcella