Coaching

COACHING

 

Wie ben jij? Waar sta jij?

Ben jij toe aan verandering? Voel je dat er iets nieuws op je staat te wachten? Wil je jezelf verder ontwikkelen? Sta je op een kruispunt en weet je niet welke afslag je moet nemen?  Of voel je je leeg en energieloos? Nemen je emoties een loopje met je? Weet je niet meer wie jij eigenlijk echt bent? Maak dan een afspraak!

Ik begeleid je op liefdevolle, veilige, no nonsens wijze naar de kern van wie jij bent.

Het voordeel van mijn intuïtieve vaardigheden en jarenlange ervaring als coach maken dat ik door al jouw lagen heen kan prikken. Waar zit de blokkade, de pijn, wat zit er achter jouw emoties?

Ik maak gebruik van mijn intuïtie, visualisaties en diverse oefeningen tijdens onze gesprekken. Zo kom ik bij onbewuste stukken in jou waar jij je nog niet van bewust bent.

Op het moment dat ik ze benoem gaat jouw energie weer stromen. Omdat je je bewust wordt van je eigen patronen en je beperkende overtuigingen. Dan kom je er achter waar jij je zelf saboteert en waar dat vandaan komt. Hoe heerlijk om die patronen vervolgens los te laten. Dat werkt zo bevrijdend! Fysieke klachten zoals hoofdpijn, keelpijn etc. kunnen ook opeens verdwenen zijn als sneeuw voor de zon. Reacties na afloop zijn die van ontroering, verwondering en soms verdriet, dat loskomt door onverwerkte emoties in jou zelf. Blijdschap en vrijwel altijd een enorm gevoel van liefde. Omdat je contact hebt gemaakt met je ziel. Dat is het mooiste cadeau dat je aan jezelf kunt geven!

Hoeveel gesprekken?

Dat hangt helemaal van jezelf af. Wil je een eenmalig gesprek om globaal inzicht te krijgen waar jij nu staat? Of wil je echt opruimen en je bewust worden van jouw levensthema’s zoals angst, afwijzing, schaamte, schuld? Deze benoemen en je steeds een stuk krachtiger en vrijer voelen? En zo belangrijk: met beide benen op de grond? Dan ga ik uit van een gemiddelde van 10* gesprekken. (*Je zit nergens aan vast. Jij bepaalt waar je staat en wat jij wil.) Een gesprek duurt ongeveer 1 ½ uur.

Samen gaan we op reis van inzicht, naar overzicht en uiteindelijk naar transformatie, naar wie jij echt bent! Je authentieke zelf! Weg met al die maskers die je in de loop van je leven hebt opgezet om jezelf te beschermen en die ervoor zorgden dat je opgesloten zat in een te klein hokje.

Staan voor jouw eigen schittering! Je bent zo’n mooi mens.

Ik verheug me erop je te mogen ontmoeten en begeleiden.

Zakelijke coaching:

Vaak heb je als werknemer recht op een coaching budget. Het kan interessant zijn om dit eens na te kijken. Ook kan ik je als je eigen ondernemer bent een factuur geven waardoor je de coaching kosten kunt aftrekken.