Healing

HEALING

Wij mensen bestaan uit energie. Als je energiesysteem uit balans is, krijg je klachten. Steeds meer mensen komen met klachten bij de dokter die medisch onverklaarbaar zijn. Toen ik destijds met mijn hartklachten bij de cardioloog kwam zei hij me dat 60% van de hartklachten niet medisch verklaarbaar zijn. Zo’n hoog percentage! Dat bracht me dan ook op dit pad. Ik merkte dat veel klachten verholpen kunnen worden door een healing.

Waarom zou je het niet proberen? Maak een afspraak.

Heb je fysieke klachten?

Bijvoorbeeld rugpijn, last van je nek, je been, je hart? Ben je ziek, depressief? Loop je tegen een burn out aan?

90% van de klachten worden veroorzaakt door stress. Wel eens afgevraagd wat je daar zelf aan kunt doen? Het zelfgenezend vermogen aanspreken? Zit je in een keurslijf en denk je daar niet meer uit te kunnen komen? Of zit je in een draaimolen waarbij je het gevoel hebt dat hij nooit stopt? Dan kan het verstandig zijn eens met hulp te gaan kijken naar je energiesysteem. Waar zitten de blokkades en vooral waardoor zijn ze veroorzaakt? Opruimen van die vastgeroeste patronen en oude overtuigingen dus, zodat je weer vrij, stralend en gezond kunt zijn.

In je eigen kracht staan, liefdevol naar jezelf en naar anderen. Keer weer terug naar je eigen oorspronkelijke pure ik, daar vind je de rust en de balans die je in je leven zo nodig hebt. Dan kun je de hele wereld aan! Leren ook om in je eigen energieveld te blijven en je niet “leeg te laten trekken” door anderen.

Een healing is bedoeld voor mensen met klachten. Fysieke of emotionele klachten. Met liefde en aandacht raak ik die stukken aan zodat ze zich niet meer hechten aan jouw energiesysteem. Ik haal blokkades weg en laat de energie weer stromen zodat je je weer liefdevol en vol energie voelt. Mensen ervaren echt een enorme verandering na afloop. Ik voel me zo anders, zo licht…Ik maak gebruik van de energie van het universum en de aarde en zet je weer in je kracht.